Středa 16/2/2011

5.3.2011 Benefiční Reggae night Praha

Ahoj!

Jménem pořadatelského týmu 161 crew Tě zveme na benefiční reggae party, která se uskuteční 5.března 2011 v notoricky známém strahovském klubu 007. Mejdan odstartuje kolem 20:00. Na co se tedy můžeš těšit?

Celý večer bude ve znamení prolínání old school a nové reggae vlny, přičemž každou bude reprezentovat několik DJ's, kteří postupně odehrají přibližně hodinové sety. Za old school reggae se představí bratislavský DJ Joe 67, nejznámější slovenský reggae selector, který po mnoho let úspěšně roztáčí vinyly. Může Ti být například známý z předposledního ročníku festivalu Mighty Sounds. Dále se za gramce postaví nejsympatičtější skinhead pár roku 2011 (a ve všech letech následujících) - DJ's L&M, jejichž rozpětí sahá od klasického skinhead reggae až k soulu. Old school set bude uzavírat DJ Big O. Pokud jsi měl někdy možnost navštívit Resort (R.I.P.), jeho pouštění Ti určitě nebude cizí.

V new school sekci postupně zahraje Mgr.Biggy, který pouští již od r.2001 - nejdříve SKA a rocksteady, posléze přesedlal na dub a ragga, mohl/a jsi ho opět vidět na vybraných letních festivalech. Následuje DJ Rude Chicken, hrající mix rapu, ragga, ska, skinhead reggae a rocksteady. Pro sobotní mejdan má připravený speciální set, obsahující zejména rap a ragga. "Kuře" měl tu čest, zahrát si přímo v Dolíčku během rozlučky s Bohemians. Program večera uzavírají pražský ragga DJ Double R a DJ Pablo One, který hraje především hip-hop. Veškerý výtěžek z akce půjde na pokrytí nezbytných nákladů 4.ročníku MayDay Festivalu, pořádaného Antifašistickou akcí, na který Tě touto formou také zveme. Jistě i tento rok bude o co stát!

KONTAKTY:

DJ JOE 67 

DJ's L&M

Mgr. Biggy